VOORBEELDEN

We delen hier enkel clips waarvan een publieke link bestaat die klanten zelf ter beschikking stellen. Op die manier geven we meteen gerichte referenties én bieden we tegelijk een promotionele dienst na verkoop voor betreffende vereniging, firma, enz. Clips die in de privé-sfeer of voor intern gebruik werden

aangemaakt, worden binnen ons privacybeleid en de wetgeving hieromtrent door ons niet gedeeld.


Voor het gebruik van enkele fragmenten ter illustratie in de promo-clip kregen we de toestemming van betrokken partijen. 

Fairplay - Elk Talent Telt

Teambuilding  Stadspersoneel Diksmuide 

Een opdracht van vzw Voetbal in de Stad i.s.m. KAA Gent Foundation.


Met een groep van een 20-tal jonge voetballers en een paar ouders, maakten we in de voormiddag op een kleine 3 uur tijd een thema-lied over fairplay op en naast het veld. Tijdens de audio-opnames maakten we enkele beelden voor de clip die we 's namiddags zouden inblikken.
 

In de namiddag werden we versterkt door een 100-tal ouders die als publiek figureerden op de beelden. UIteraard leverde de Ghelamco Arena een zeer dankbaar decor voor toepasselijke beelden. De clip werd aangesterkt met een aantal special effects en video-animaties. 

Een opdracht van Stadsbestuur Diksmuide.


Het personeel van alle stadsdiensten leverde een groep van om en bij 200 deelnemers op. De uitdaging: op 3 uur tijd een lipdub maken op de tonen van Uptown Funk (Bruno Mars). Gezien de grootte van de groep, leek het ons aangewezen om uit te gaan van een vooraf besproken scenario waarin iedere dienst en zoveel mogelijk mensen individueel aan bod kwamen.
 

Het werd een bijzonder intensieve namiddag die evenwel resulteerde in een zeer plezante sfeer en een kei-leuk resultaat.

Referenties